مجازات 4.5 گرم مواد مخدر شیشه چیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۱,۰۲۸ #100159

با سلام
برادرم برای خرید شیشه به دوستش میگه برام بخر و بفرست محل کارم
مقدارش 4.5 گرم بوده
دوستش با اسنپ براش میفرسته و برادرم تا میاد جعبرو بگیره میگیرنش و ....
متاسفانه چون بار اولش بوده گولش میزنن تو دادگاه که کمکت میکنیم اگه اعتراف کنی
اونم گفته که من مصرف کنندم و اعتراف میکنه
حکم بدوی 5 سال و یکماه برای جفتشون ( هم خودش هم دوستش ) صادر کردن ( توش نوشتن نگهداری )
اعتراض کردن به حکم و وکیل گرفتن و... اما دادگاه تجدید نظر هم رای رو تایید کرده و هیچیشو کم نکرده ...
میشه براش کاری کرد که زندان نره ؟ زندان بره همه زندگیش میره روی هوا -- هم کاسبیش هم اینکه یه بچه 4 ساله داره و زنش هم غریبس
متاسفانه توی دام رفیق بازی افتاده و چند باری این زهرماری رو مصرف کرده !!! الان هم خیلی خیلی پشیمونه ..
وجهه اجتماعی فوق العاده بالا !! ورزشکار ( المپیک رفته ) کاسب ، فوق لیسانس داره و حتی استاد دانشگاهم بوده ، معلول از ناحیه پا و عضو بهزیستیم هست!!

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حبس شلاق جزای نقدی.

طبق ماده ۴۶ در جرائم تعزیری درجه سه تا هشت دادگاه و قاضی می تواند در صورت واجد شرایط بودن برای تعویق صدور حکم، اجرای تمام یا قسمتی از مجازات را از یک تا پنج سال معلق نماید که بطور معمول پس از تحمل یک سوم حبس میسر میگردد.

مجازات چنین جرمی حبس،شلاق و جزای نقدی است.

مجازات شلاق ،جزای نقدی ،حبس

با درود
حبس
شلاق
جزای نقدی

حبس در نظر گرفته شده صرفا مشمول تخفیف مجازات خواهند شد.

طبق بند۴از ماده۸قانون اصلاح مبارزه با موادمخدر .حبس اجزای نقدی وشلاق.واگر برای بار اول باشد قابل تخفیف میباشد