خانم بنده شکایت ضرب و جرح بر علیه من نموده و نامه پزشکی قانونی ارائه داده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۳۰ #09774590

سلام
خانم من مدتیست خانه را ترک کرده و رفته شکایت کرده با عنوان ضرب و جرح و افترا و فحاشی و تخریب وسایل آرایشگری
نامه از پزشک قانونی برده و وکیل گرفته البته بعضی از مواردی که ادعا میکنه دروغه حالا هم منتظر آمدن ابلاغیه دادگاه هستم به نظر شما چکار کنم چون مثلا ضرب وشتم نداشته ام اما نامه پزشک قانونی برده حالا به چه صورت نمیدونم، در جلسه دادگاه چه اتفاقاتی میافته من باید چکار کنم؟
آیا درخواست تمکین بدهم با این شرایط؟
که گفته میشه برای تمکین اول مشاوره باید بروید.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما دادخواست الزام به تمکین بدهید و ایشان اگر ادعایی دارند بایستی آنرا اثبات نمایند .

سلام دوست گرامی
معمولا دادگاه ها با برگ پزشکی قانونی رای به محکومیت می دهند

سلام
چنانچه نامه پزشکی قانونی داشته باشد و دلیل دیگر احتمالا شما محکوم خواهید شد

سلام
چنانچه ترک منزل نموده است حتما علیه ایشان دعوای الزام به تمکین طرح نمایید
در خصوص ضرب و شتم نیز ایشان باید ادعای خود را اثبات نماید و صرف ارائه نظر پزشک قانونی مثبت ارتکاب ضرب و جرح توسط شما نمی باشد
در خصوص سایر جرایم اعم از افترا و توهین و... نیز ارایه دلایل قوی الزامی است در غیر اینصورت دعوای ایشان مسموع نخواهد بود

با سلام در خصوص ادعا های ایشان تنها در صورتی که ادله ی ایشان کافی باشد و شما نیز دفاعیات لازم را انجام ندهید رای بر ضرر شما صادر خواهد شد بهتر است در روز رسیدگی تمامی دفاعیات خود را بعد از مشورت با وکیل یا حقوقدان به صورت مستدل ارائه دهید. الزام به تمکین تنها میتواند ناشره بودن ایشان را اثبات کند و در خصوص اثبات دعوی به شما کمکی نمیکند در آخر در صورتی که برخی از اتهامات ایشان را به گفته ی خودتان انجام دادید بهتر است به هر نحو ممکن رضایت ایشان را جلب کنید

با سلام مخاطب گرامی بیان این مطلب که ..چون (مثلا) ضرب و جرح نداشته اید و کل مساله تخریبب افترا ضرب وجرح را از اساس انکار کنید کارساز نیست بهتر است با قبول مسئولیت از ایشان دلجویی نموده و جبران مافات نمایید تا ایشان از شکایت خود بگذرند. درخواست تمکین در این شرایط از شما پذیرفته نخواهد شد.

با سلام
تمکین که باید اول اظهار نامه بفرستید و بعد دادخواست ثبت بشه نیازی به مشاوره ندارد در تهران و کرج که رویه به اینصورت هست
برای دفاع کیفری هم ایشون باید با دلیل اتهامات وارده رو ثابت کنند و حداقل اصل درگیری با شما یا شهادت شهود و دوربین یا دیگر دلایل باشد البته شهود قابل حرج هم هستند