ازدواج بدون اذن پدر برای من که باکره نیستم، امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۲ #09648841

باسلام بنده دختری ۲۰ ساله قصد ازدواج دارم باکره نیستم اگر دادخواست ازدواج بدم بدون اجازه پدر میشه عقد کرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در بین فقها این موضوع اختلافی است که چنانچه ازاله بکارت به غیر از نکاح انجام شده باشد آیا اذن پدر ساقط می گردد یا خیر

نیازی به اذن و اجازه پدر ندارید با توجه به اینکه باکره نمی باشید

نیاز به دادخواست نیست
اجازه برای دختر باکره الزامی است

در صورت تایید دادگاه بله میتوانید بدون اذن عقد نمایید

با سلام
نیازی به دادخواست نمیباشد
در صورتی که ازاله بکارت شده باشید، برای عقد، اجازه پدر ساقط میشود

نیاز به ارائه دادخواست نمی باشد . اذن پدر در خصوص ازدواج دختر با ازاله بکارت ساقط شده و دیگر نیازی به اجازه نخواهید داشت .

سلام وقت بخیر...بله میتوانید...اما بهتره با اجازه پدر باشه