خانمم وکالت داد به دوستم که پلاک رو عوض کنه اما باز پلاک رو بنام خانمم گرفت، چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۶ #09578555

سال ۹۵ از حساب خودم که وام گرفتم ماشین ال نود خریدم اما سند و مدارک ماشین را بنام خانمم زدم سال ۹۷ خواستم ماشین را ارتقا بدهم و ماشین را با مشورت خانمم بدین ترتیب که وام ‌گرفتم و از یکی دو نفر پول قرض گرفتم یه سراتو خریدم که قولنامه بنام خودم هست و تمام پرداختها هم از حساب خودم.
خودروی ال نود قبلی رو همون موقع دادیم به دوست صمیمیم که از بچگی با هم بزرگ شدیم
و دوستم پولها رو بخاطر اون قرضها مستقیم به حساب طلبکارای من ریخت.
و بخاطر اطمینانی که بود سند نزدیم.

حالا خانمم با علم به اینکه ماشین مال کس دیگه هست رفته شکایت کرده که فروش مال غیر
جالبه که یکبار ماشین تو جوب آب افتاد و پلاک جلو گم شد مجددا خانمم وکالت داد به دوستم که د پلاک رو عوض کنه اما باز پلاک رو بنام خانمم گرفت.
شاهد هم داریم که موضوع چی بوده
پرداخت حسابها هم مشخصه

چطوری میشه حق اون بنده خدا پایمال نشه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به دلایلی که دارید امکان اثبات دارید

با استناد به شهادت شهود و ارائه پرینت حسابها میتوان موضوع را اثبات نمایید . توصیه میشود با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید .

با توجه به توضیحات مطروحه در صورت اثبات مالکیت جرم فروش مال غیر قابلیت اثبات ندارد اما با توجه به این که سند مکتوبی اعم از مبایعه نامه یا سایر اسنادی که اثبات کننده مالکیت باشد وجود ندارد و هیچ گونه مبلغی هم به حساب خانم واریز نشده فروش مال غیر قابلیت احراز دارد