میتونند فسخ کنند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۶۲ #09559868

این صصلح رو در دفتر وکیل دادگستری در سه برگ تنظیم کردیم و امضا و اثر انگشت با شاهد سوال اینکه به جز من خواهرم و بردار کوچکتر میا حتی خود پدم میتونند این ملک رو که هبه و صلح خیاری کردند فسخ کنند. چون تو قرارداد نوشتیم مصالح و متصالح حق فسخ ندارن

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصلحنامه درصورتیکه مصالح و متصالح هردو باتفاق تصمیم به فسخ داشته باشند میسر میباشد. یک جانبه ممکن نیست.

سلام
هبه با صلح تفاوت دارد و دارای آثار متفاوتی است . مدارک خود را به رویت یک متخصص برسانید

با سلام
برای اظهار نظر درست قرارداد باید بررسی گردد

باید قرارداد مورد بررسی قرار گیرد...

درود عقد صلح قابل فسخ یکجانبه نمی باشد

باسلام
نیاز است قرارداد بررسی شود

بادرودوسلام باید قراردادبررسی شود.