بنده به عنوان یکی از ورثه ایشان چگونه میتوانم ادامه پرونده را پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۴۲ #09486431

ضمن عرض ادب و احترام
پدر بنده که چند ماهی است فوت نموده در زمان حیات خود بعنوان موجر یک باب مغازه از مستاجر خود جهت مطالبه وجه اجاره آن طرح دعوی نمود و پرونده به مرحله صدور رای به پرداخت مبلغی در ابتدا و مابقی به صورت ماهیانه علیه مستاجر گردید لذا همانگونه که عرض کردم ایشان فوت نمودند در حال حاضر بنده به عنوان یکی از ورثه ایشان چگونه میتوانم ادامه پرونده را پیگیری کنم،باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا اخذ گواهی حصروراثت وسپس به واحد رسیدگی مراجعه کنید

سلام
با ارائه گواهی انحصار وراثت امکان پیگیری وجود دارد . از طریق شعبه مطلع بشیدپرونده در چه مرحله ای قرار داشته

سلام. بدوا گواهی انحصاروراثت اخذ وسپس از شعبه پیگیری کنید

با سلام اول به دفاتر خدمات قضایی بروید و درخواست گواهی انحصار وراثت بدهید ...اگر وراث دیگر نبودند خودتان به تنهایی اقدام کنید

بدوا به اخذ گواهی انحصاروراثت مباردت کنید..

ابتدائا برای دریافت گواهی حصر وراثت اقدام نمایید.

باسلام
بعد از اخذ گواهی انحصار وراثت میتوانید پیگیری نمائید