آیا اگر من پدر ایشان را به دفترخانه اسناد ببرم مورد قبول است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۲۲ #09320463

خانمی هستم که از سال ۸۳ با داشتن یک فرزند پسر ۳ ساله طلاق گرفتم و حضانت فرزندم تا ۷ سالگی با من بود و نفقه به شرط استطاعت پدر بود که چیزی ندادند از آنجاییکه فرزندم معلولیت شدید دارد و کارت معلولیت دارد و همچنین کمیسیون پزشکی بهزیستی تایید کرده است و پدر اصرار به تحویل دادن به طور کامل به بهزیستی داشت لذا بعد از ۷ سال برای حضانت بردن فرزند اقدامی نکردند و من هم به حکم مهر مادری فرزندم را زیر بال خودم گرفتم و اقدامی نکردم با این اوصاف فرزندم الان ۲۰ ساله است و من نیز شاغل هستم چطور میتوانم تکفل سرپرستی حضانت یا مهجوریت پسرم را برای گرفتن حق اولاد از محل کار و یا پرداخت حقوق بازنشستگی بعد از خودم به پسرم داشته باشم ضمنا اینکه در این سالها پدر هرگز برای این مسله اقدام نکرده گفته حرف من این بود بدهی بهزیستی پس بقیه اش به من مربوط نیست واینکه فرزندم از پدرش کراهت شدید دارد آیا اگر من پدر ایشان را به دفترخانه اسناد ببرم وکالت و کفالت ویا حضانت دایمی یا هرچیزی که من اصطلاح قانونیش را نمیدانم بدهند مورد قبول است؟ چون ایشان به هیچ عنوان دادگاه نمی آیند تو رو خدا راهکار بفرمایید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام از دادگاه حکم حجرو تعیین قیم تقاضا نمایید.

باسلام. وکالت کاری از همسرتان بگیرید وکالت تام و مربوط به تمام امور. در ضمن ابتدا دادخواست حجر بدهید . بعد زا حکم حجر از تامین اجتماعی محل اشتغالتان بخواهید که حقوق بازنشستگی بعد از شما به فرزند شما برسد .

درخواست صدور حکم حجر و تعیین قیم از طریق دادسرای امور سرپرستی ارائه بدهید.

با احترام موضوع حضانت فرزند منتفی استو با صدور حکم حجر باید قیم برایشان تعیین شود

با سلام، نمی توانید حضانت را بگیرید چون از حضانت خارج هستند فقط می توانید قیم باشید

سلام حضانت منتفی است پسر در این سن.حضانت ندارد

باسلام
از دادگاه حکم حجر و تعیین قیم درخواست نمایید.