باید کل مبلغ زمین را یکجا پرداخت کنم و بعد نصف آن به حساب خودم می آید؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۱ #09270968

سلام
بنده مالک یک ملک مسکونی هستم که متاسفانه دارای یک شریک هستم و این شریک هیچگونه همکاری در زمینه ساخت ملک یا فروش آن با بنده ندارند و مذاکره با ایشان بی فایده است ارزش زمین در حال حاضر حدود ۱۲ میلیارد است و سوال من این است که اگر زمین را که قابل افراز هم نیست در دادگاه به مزایده بگزارم برای خرید زمین توسط خودم، باید ۶ میلیارد یعنی فقط به اندازه سهم شریکم پرداخت کنم به قوه قضاییه یا باید کل مبلغ زمین را یکجا پرداخت کنم و بعد نصف آن به حساب خودم می آید؟
با توجه به اینکه تامین حدودا ۱۲ میلیارد نقدینگی برای بنده دشوار هست بسیار برایم مهم هست که بتوانم در مزایده با واریز صرفا همان مبلغ نصف زمین(۶ میلیارد که سهم شریکم است) برنده مزایده شوم آیا این مسئله امکان پذیر است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت برنده شدن در مزایده فقط باید سهم شریک را بپردازید

با سلام شما فقط باید سهم شریک خود را به حساب دادگستری واریز کنید

با درود درصورت برنده شدن در مزایده سهم شریک را باید بدهید.

درود
در صورت انجام مزایده باید سهم شریک راواریز نمایید

با سلام درصورت برنده شدن در مزایده سهم شریک را باید بدهید.

با سلام
در صورت مزایده سهم شریک هم باید پرداخت کنید

سلام درصورت برنده شدن در مزایده صرفا سهم شریک را باید واریز نمایید