با این تعداد عنوان شغلی ثبت شده من نمیتوانم تقاضای سختی کار داشته باشم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۷۳ #09112137

با سلام و خسته نباشید خدمت شما من ۴۶ سال دارم و دارای ۲۹ سال سابقه در یک شرکت خصوصی در این ۲۹ سال چندین عنوان شغلی برای من ثبت شده و اکنون که شرایط سختی کار در قسمتی که من مشعول کار میباشم فراهم شده ایا با این تعداد عنوان شغلی ثبت شده من نمیتوانم تقاضای سختی کار داشته باشم لازم بذکر است که من حدود ۱۰ سال در قسمتی که مشمول سختی و زیان اور میباشد مشغول بکار میباشم لطفا من را راهنمایی نمایید با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تایید یا عدم تایید بوسیله کمیته ای متشکل از نماینده اداره کار، تامین اجتماعی و شبکه بهداشت است و صرف عنوان شغلی ملاک برای تایید یا عدم تایید سخت و زیان آور بودن شغل نیس چرا که با انجام تدابیری ( باز کردن دریچه برای کاهش الودگی) ممکن است صفت سخت و زیان اور بودن زایل شود. لیکن شما درخواست بدهید.

سلام
در صورتی که شغل شما جز مشاغل سخت محسوب شود بله ، قابل محاسبه خواهد بود

در صورتی که شغل شما جز مشاغل سخت محسوب شود قابل محاسبه خواهد بود

درود
تعدد عنوان موجب تعلق سختی کار نمی شود لیکن ۱۰سال قابل محاسبه است.

اگر پست سازمانی شما داخل در مشاغل زیان آور باشد قابل محاسبه است

فقط برای همین ۱۰ سال سختی کار حساب میشود

نوع کار ملاک است نه تعدد