شرایط الزام دفتر خانه به تنظیم عدم حضور به چه صورت می باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۲۴ #09074191

با سلام
در تاریخ مشخص شده در مبایعه نامه با کد رهگیری جهت تنظیم سند به دفتر خانه مشخص شده در مبایعه نامه مراجعه نمودم ولی سر دفتر به دلیل آشنایی با فروشنده از دادن عدم حضور امتناع کرد. از شما خواهشمندم مشخص نمایید مگر دفتر خانه ها ملزم به دادن عدم حضور نیستند.
۱- اگر ملزم هستند شرایط الزام دفتر خانه به تنظیم عدم حضور چگونه است؟
۲- اگر دفتر خانه الزام به تنظیم عدم حضور ندارند اینجانب به چه نحوی بعدا در دادگاه اثبات نمایم که در تاریخ مشخص شده آمادگی تنظیم سند را داشته ام؟

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر تخلفی صورت گرفته بود باید همان موقع گزارش میکردید یا به پلیس ۱۱۰ تماس حاصل میکردید تا صورتجلسه نماید

باید موضوع تخلف سر دفتر را از مراجع نظارتی پیگیری کنید

میتوانید موضوع را از طریق واحد بازرسی اداره ثبت اسناد و املاک پیگیری نمایید .

سلام
همان روز که سردفتر گواهی صادر نکرد باید موضوع را به پلیس ۱۱۰ اطلاع می دادید که گواهی کند.

باسلام
باید در همان روز که سردفتر همکاری نمی کرد از طریق بازرسی اداره ثبت اقدام میکردیدو الان پس از گذشت چندروز مشکل میشود اثبات کرد

باید همان روز که سردفتر همکاری نمیکردبا بازرسی ثبت اسناد تصمیم می گرفتید . والا پس ازگذشت چندروز اثبات ادعای شما دشوار

با سلام دفترخانه اسناد رسمی فقط در محدوده زمان تعیین شده در مبایعه نامه اقدام به صدور گواهی عدم حضور می نماید. در مواردی که قانونا علیرغم گذشت زمان توافق شده قبلی در مبایعه نامه برای خریدار حق مراجعه به دفترخانه وجود دارد بهتر است خریدار با ارسال اظهارنامه و تعیین وقت متعارف جدیدی برای محضر فروشنده را دعوت به تنظیم سند نماید و در زمان یاد شده در محضر اسناد رسمی با در دست داشتن تتمه ثمن معامله بصورت چک بانکی حاضر شود. در این صورت سردفتر حضور شما را گواهی خواهد کرد. در صورت عدم تنظیم گواهی می توانید به مراجع نظارتی اداره ثبت شکایت نمایید. ضمن اینکه بدون گواهی عدم حضور نیز میتوانید اقامه دعوای الزام به تنظیم سند و وجوه التزام قراردادی بنمایید.