میتواند وکالتنامه جعلی درست کند که ماشین و خانه من را بفروشد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۵۴ #09052952

با سلام.آیا شوهر بنده با شناسنامه و کارت ملی من میتواند وکالتنامه جعلی درست کند که ماشین و خانه من را بفروشد.با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر احتمالی وجود دارد.

بعید نیست لیکن امکان شکایت برای شما وجود دارد

با درود دور از ذهن نیست لیکن عمل او عنوان مجرمانه خواهد داشت و مجازات می‌شود. جای نگرانی نیست

وکالتنامه در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم می شوند و جای نگرانی نیست.

در صورت انجام این امر توسط شوهرتان، برای شما امکان شکایت بعنوان جعل و کلاهبرداری و ابطال معاملات وجود دارد.

بسمه تعالی: فرض مذکور خدمت شما عرض کنم همانگونه که فرمودید جعل اسناد پس برای هر شخصی استفاده از اسناد جعلی یا سند مجعول امکانپذیر است و امکان دارد هر معامله ایی با عنوان وکیل شما انجام دهد . اما قانون این معاملات را در هر زمان که شما شکایت کنید و جعل رو ثابت کنید ،باطل میکند و اموال شما را به شما مسترد خواهد کرد.

سلام بمحض اطلاع از ارتکاب جرم توسط ایشان یا هر شخص دیگری شما تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجغول شکواییه‌ای کیفری ثبت و پیگیری نمایید که منجر به عدم تضییع حقوقتون و مجازات شخص مجعول خواهد شد.