چطوری میتونم مدرک جمع آوری کنم که اعتبار قانونی داشته باشد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۹۲ #09007011

من میخوام از یک شخصی که مرتکب آزار جنسی شده با ضبط صوت مکالمه داشته باشم و مدرک جور کنم. لطفا تو رو خدا راهنمایی کنید چطوری میتونم؟ شخص پسر عموم هست و فوق العاده کند ذهن و میتونم ازش مدرک بگیرم. مثلا به چه روشی میتونم بحث رو بکشانم اونجا و اینکه اون مدرک چه شرایطی باید داشته باشه که مشروع باشه؟ مثلا توی دادگاه نگن از نظر روانی تحت فشار قرار داده شده و غیره... لطفا هر کمکی که به ذهنتون میاد بگید چون خودم نمیدونم.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضبط صدا دلیل نیست و صرفا اماره محسوب می شود

صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشود لذا از شهادت شهود و ارسال پیامک استفاده کنید و در این خصوص صحبت کنید تا به اقرار منتهی شود .

درود بر شما، با توجه به این نکته که اثبات این جرم برای شما بسیار سخت است و از طرفی صرف ضبط صدا دلیل نبوده و تنها ممکن است موجب علم قاضی شود، لذا توصیه می‌شود با مدارک قوی تری از جمله شهادت شهود، اقدام به شکایت کنید.

با درود
اگر جرمی اتفاق افتاده میتوانید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی رفته و شکایت کیفری طرح نمایید
ناگفته پیداست باید بتوانید اتهام انتسابی را اثبات نمایید.

صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود.‌ ممکن است باعث علم قاضی گردد.‌ اثبات این جرم بسیار سخت است و نیاز به شاهد یا اقرار شخص می باشد

در برابر چند شاهد اقرار به عمل خود کند

سلام.
صرف صدای ضبطی دلیل نیست بلکه میتونه علم برای قاضی بیاره.
از طرفی اگه منظورتون از آزار جنسی یا تعرض جرم تجاوز باشه، ادله اثبات این موارد محدود و مشخص است و نمیشه هر موردی رو دلیل محسوب کرد.