احتمال جلب تو اگاهی هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۶۹ #08818770

سلام وقت بخیر از اگاهی یه احضاریه برام اومده و عنوانش رو زدن در اجرای دستورات قضایی
اما هیچ شکایتی از کسی تو ثنای من نیومده
سوال من اینجاست
اول اینکه علت احضار بنده باتوجه بعنوان در اجرای دستورات قضایی ( باوجودی که ابلاغیه شکایتی که تو ثنای من نیومده) چی میتونه باشه ؟
ایا امکانش هست وکیل از طرف من بره ببینه برای چی احضار شده ام ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جلب متهم منوط به تفهیم اتهام است
اصولا برای انجام تحقیقات چنین دستورهایی بدون ثبت در سامانه ثنا صادر میشود

با درود.اولا دستور قضائی به آگاهی تو ثنا ثبت نمیشه. میتونی وکیل هم بفرستی تا موضوع را بپرسند. معمولا اتهامات جعل و کااهبرداری و اختلاس و سرقت و سایر به آگاهی میدن.

سلام،در مواردی مرجع قضایی قبل از ثبت پرونده در سیستم،شکوائیه یا گزارش مرجع انتظامی را مستقیما جهت انجام تحقیقات به مرجع انتظامی ارسال می کند که البته این امر مخالف بخشنامه های قوه قضاییه می باشد‌.اینکه جلب شوید یا خیر قابل پیش بینی نیست و بهتر است وکیل پیگیری کند.

باسلام.
تا قبل از تفهیم اتهام امکان جلب نیست مگر در موارد خاص با تشخیص مقام قضائی.

باسلام،خیر چرا جلب.جهت اخذ اظهارات هستش،نیاز به بردن ضامن نیست.مرجع انتظامی حق اخذ ضامن نداره

بهتر است هنگام مراجعه با ضامن بروید. وکیل ابتدا باید نزد مرجع قضایی اعلام وکالت و سپس پیگیر پرونده شما شود.

با سلام وکیل می تواند به جای شما مراجعه نماید