اگر زوجه حق حبس را انتخاب کند؛ اثبات عسر و حرج چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۰ #08714037

سلام و خدا قوت . ممنون میشم راهنماییم کنید . بنده زوجه میباشم و ۳ ماهه حق حبس انتخاب کردم . شوهرم هر ماه نفقه واریز میکند و هیچ کدام از شرایط ۱۲ گانه که در عقد نامه بابت حق طلاق برای زوجه میباشد را ندارد . چه اندازه این حرف درست است که میگویند اگر زوجه حق حبس انتخاب کند اثبات عسر و حرج کاری سخت و تقریبا ناشدنی میباشد
سپاس

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عسروحرج پس ازشروع زندگی مشترک موضوعیت پیدامیکندوهیچ ارتباطی باحق حبس پیدانمیکندودراثبات ادعاموثرنیست

با درود
عسر و حرج انتخاب کردنی نیست.
مطابق آنچه در سوال آمده است، شما شرایط تقاضای طلاق به استناد عسر و حرج را ندارید.
اگر خواهان جدایی هستید، به زوج رایزنی و توافقی جدا شوید.

باوجود اعمال حق حبس اثبات ادعای عسروحرج بعید است

عسر و حرج زوجه ای کخ از حق حبس استفاده می نماید قابل پذیرش نیست چرا که باهم زندگی نمی کند

سلام و ارادت
شما بعدا میتوانید به واسطه کراهت از زوج مقداری از مهریه را در قبال طلاق خلعی ببخشید و اثبات عسر و حرج نمایید ولیکن فعلا بایستی صبر داشته باشید .

عسرو حرج درصورتی قابل اثبات است که تمکین نموده باشید و زندگی شما همراه باسختی و مشقت باشد بنابراین باتوجه به اینکه از حق حبس استفاده نموده اید اثبات عسرو حرج به راحتی قابل اثبات نیست.

سلام ..
عسر و حرج از چه بابت ؟
اگر منظورتون از بابت حبس می باشد ، این حق شماست ، میتوانید از آن بگذرید ..