برای شکایت کجا و چگونه اقدام کنم و چه مدارکی لازم هست ببرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۷ #08627100

با سلام پسرم ۱۴سال داره اخیرا متوجه شدم که مرد از واتساپ پیام میده بهش شارژ ایرانسل زده درخواست‌های نامشروع از جمله نشان دادن بدن و پایین تنه خواسته البته پیامهای قبلی حذف کرده ولی مواردی که گفتم فعلا در واتساپ پسرم هست برای شکایت کجا و چگونه اقدام کنم و چه مدارکی لازم هست ببرم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از تمام پیام ها اسکرین شات تهیه کرده و از اقدام به شکایت علیه ایشان کنید.
اگر خط تلفن به نام خودشان باشد قابل ردیابی است

با سلام. برای ثبت شکایت به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید.

سلام
امکان طرح شکایت ازطریق دفترخدمات قضایی و انجام تحقیقات از پلیس فتا را دارا می باشید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید

با سلام
سعی کنید اقدام به پیدا کردن شماره تلفن شخص نمایید تا در شناسایی سریعتر اقدام گردد و نیز با استناد به اسکرین شات های دریافت شده بر علیه شخص از طریق دادسرا ( ثبت شکوائیه در دفاتر خدمات قضایی )اقدام نمایید

سلام
چنانچه شخص را میشناسید میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت مطرح نمایید به استناد پیام های موجود در واتساپ