گفتن ۲ میلیون جریمه ام داره دارن میبرنش دادگاه امکان داره شلاق بهش بدهند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۸ #08583211

سلام خداقوت
ممنون میشم سریع پاسخگوی سوالم باشید دوستم با ۳ گرم گل گرفتن الان قرار وثیقه زدن براش گذاشتن سند قبول نکردن فیش حقوقی ببریم قبول میکنن

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام پذیرش موضوع به قاضی منوط و مرتبط می باشد.

درود بر شما
وقتی قرار وثیقه از قرار کفالت (فیش حقوقی) سنگین تره پس ممکنه به قرار سبک تر یعنی فیش حقوقی راضی نشه اما غیرممکن هم نیست
شاید قیمت کارشناسی شده ملکی که برای وثیقه بردید به اندازه مبلغی که باید باشه نبوده

قبولی این موضوع بستگی به قاضی دارد

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

سلام بستگی دارد دادگاه چه قرار وثیقه صادر کرده باشد به هر حال فیش حقوقی به عنوان ضمانت با نظر قاضی قابل پذیرش دارد

دادگاه در این خصوص تصمیم می گیرد

سلام و ارادت
قاضی بایستی نوع وثیقه را قبول کند که معمولا وجه نقد در این موارد مورد قبول است ولیکن فیش حقوقی اگر قاضی قبول کند مشکلی ندارد .