دریافت پیامک از سرشماره قضایی چه معنایی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۹ #08578198

با سلام چند روز پیش پیامکی برای بنده از سرشماره ۱۰۰۰۴۹۲ آمده که عین متن پیامک : آقای......پرونده شما بشماره ..........و شماره بایگانی........به شعبه ۱ سرپرستی_کرج ارجاع شد .
این پیامک دقیقا چیه و شکایت شده یا چیز دیگری است لطفا جواب دقیقی به بنده بدهید .

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حال حاضر کلیه پیامک های قوه قضائیه با سرشماره Adliran ارسال میشود تا از پیامکهای جعلی قابل تمییز باشد . با این حال توصیه میشود موضوع را به صورت حضوری از شعبه ۱ سرپرستی کرج نیز پیگیری کنید .

باسلام و احترام
۱.پیامک های ابلاغ قوه قضاییه از سرشماره ADLIRAN ارسال می شود؛
۲. می توانید با مراجعه به لینک ذیل (https://my.adliran.ir/RealPerson/Index) و وارد کردن کدملی و رمز شخصی خود جزییات پرونده را بررسی کنید.

با عرض سلام و ادب،بایستی در شعبه مذکورحضور بیابید،پیامک حاوی این است که از شما شکایت شده است.

سلام پیامک های قضایی با عنوان عدل ایران ارسال میگردد .چنانچه پیامک جعلی نباشد پرونده علیه شما در شعبه ۱ سرپرستی ثبت شده است

با سلام
دادخواستی بر علیه شما ثبت شده که به شعبه یک سرپرستی ارجاع شده یا حضورا پیگیری بفرمایید یا اگر ثنا دارید منتظر ابلاغ باشید

پیامک های ارسالی از قوه قضاییه با سرشماره عدل ایران ارسال خواهد شد، با این حال اگر سامانه ثنا دارید به قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی برید تا مطمئن شوید