اتهام پولشویی بر من نسبت داده شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۹۳ #08432912

سلام
من یک سال پیش درگاه واسط داشتم متاسفانه یکی از مشتریان سوء استفاده کرده و با نشان داده یک سایت معتبر از ما درگاه گرفته و سپس با دور زدن سیستم ما در سایت خلاف خود (فروش فیلترشکن) از درگاه ما استفاده کرده. از پلیس فتا تماس گرفتن که برای توضیحات برم رفتم و موارد رو گفتم. بعد پرونده از شهرستان من رفته شهرستان دیگه ( انگار اونطرف تنها از من سوء استفاده نکرده و حسابش توسط حوزه قضایی دیگه ای مسدود شده و به همین دلیل پرونده فرستاده شده به اون شهرستان و هنوز اون طرفی که سوء استفاده کرده رو نتونستن پیدا کنن.) بعداز ۸ ماه الان ابلاغیه برای من ارسال شده با عنوان قرار نهایی (تو ثنا نوشته قرار عدم صلاحیت) متن مربوط به من :
متهم ____ در شهرستان ___ سکونت دارد. و حتی اظهارات وی در پلیس فتای شهرستان __ اخذ شده است. احتمال استقرار سرور درگاه در محل سکونت متهم ( با توجه به اینکه نسبت به متهم ذکر شده در دادسرای شهرستان ___ اظهار نظر ماهوی نشده است ) و لذا با توجه به موارد فوق و محل سکونت متهم ___ ( مالک درگاه که از آن طریق وجه واریز شده است ) در حوزه قضایی شهرستان ___ می باشد و رسیدگی در صلاحیت دادسرای شهرستان ____ می باشد. لذا مستندا به ماده ۲۶ و ۳۱۰ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ قرار عدم صلاحیت به اعتبار صلاحیت دادسرای شهرستان ____ صادر و اعلام میدارد. قرار صادره پس از تایید دادستان قطعی می باشد.
توی ثنا بخش خلاصه پرونده نوشته مختومه شده. (شماره فرعی ۳ و پرونده دیگه ای تو ثنا ثبت نشده هنوز)
با توجه به اتهام وارد شده
پولشویی که واقعا اینطور نیست و در اصل سوء استفاده شده ازم و پلیس فتا هم همین نظر رو داشت، من در این پرونده مجرم هستم؟ کار خاصی لازمه بکنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فعلا قرارعدم صلاحیت صادرشده یعنی شما هنوز درمظان اتهام هستید و اتهام پولشویی منتسب به شما نیست

با سلام بعید به نظر می‌رسد که اتهام پولشویی اثبات گردد ولی در بحث کلاهبرداری چنانچه ثابت کرد که شما با شخص متهم همکاری داشته‌اید قطعا محکوم می گردید

با سلام
با توجه به اطلاعاتی که در صورت سوال جناب عالی مشهود است و با توجه به موضوع قرار باز پرسی مبنی بر عدم صلاحیت دادسرا ،شما فعلا مجرم نبوده و نیاز به هیچ اقدامی ندارید.
ضمنا اتهام پولشویی باید به اثبات برسد که هنوز حتی در دادسرایی هم وارد و منجر به اظهار نظر و کیفرخواست نیز نشده است.
فعلا جای نگرانی نیست