آیا برایم سوءسابقه خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۵ #08233379

سلام

من و دختر دایی ام حدود سه سال پیش در یک چت تلگرامی که بر اساس صحبت های وی تحریک شده و بحث و موضوع ما به جاهایی رسید که او چند استیکر مبتذل فرستاد و من هم درخواست عکس از وی کردم بعد به اون گفتم که من یه عکس از خودم میدهم و بعد تو هم از خودت عکس بده و متاسفانه به دلیل داشتن سن کم یعنی ۱۶ سالگی از خودم یه عکس مبتذل دادم و هنگام فرستادن عکس او گوشی او توسط برادر شوهرش هک شده و متوجه شدن و بعد از یک سال از طرف شوهر شکایت شد و در دادگاه من به ۵۰ ضربه شلاق و دختر داییم به ۲۵۰ هزار تومن جریمه نقدی متهم شدن و من حکم را برای تجدید نظر به ساری فرستادم و امروز صادر شده حکمش.

از آنجایی که من الان در آخرای سن ۱۹ سالگیم هستم و برای استخدام نیروی انتظامی اقدام کردم تازه امروز برایم پیامک آمد که حکم صادر شده و هنوز ابلاغ نشده، حکم همان ۵۰ ضربه شلاق است.

خواستم بفهمم قبل از اینکه ابلاغ بشه،

آیا در سیستم سوءپیشینه حساب میشود یا اینکه با تعلیقی بودن حکم امیدوار باشم که در سیستم ثبت نمیشود؟

تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محکومیت شما قطعی نشده است اما در هر حال پیشینه کیفری موثر محسوب نمی شود.

باسلام
سابقه موثر برای شما حساب نمیشه

محکومیت رابطه نامشروع درپیشینه سجل کیفری شما درج می گردد

محکومیت شما هنوز قطعی نشده و در صورت قطعیت هم فاقد سوء موثر خواهید بود.

سلام شما فاقد سوء پیشینه هستید .