باتوجه به حکم نیابت مدت زمان مراجعه به دادسرای مقصد چه مدتی میباشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۰,۸۲۶ #08224026

اطلاع از میزان زمان جهت رفتن به دادسرای مقصد
چند روز فرصت دارم ؟
بدل پرونده رو اواخر اسفند۹۷ گرفتم ببرم دادسرای اردبیل

مشاوره حقوقی شرکت ها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بازه ی زمانی را دادسرای مقصد در ابلاغی که به شما صورت میگیرد، مشخص میکند. این بازه معمولا ۷ روزه است.
مگر اینکه جهت تسریع در روند پرونده، قبل از ابلاغ برای پیگیری حضورا مراجعه کنید.

سلام و درود
بستگی به دادگاه یا دادسرای بدوی داشته و از طریق سامانه ثنا برای شما اطلاع رسانی خواهد شد .

بستگی به نظر دادسرای مبدا دارد

درودها، بستگی به حجم کاری در دادگاه مقصد دارد

مدت زمان نیابت را دادگاه یا دادسرای مبداء در نیابت قضایی اعلام میدارد تا دادگاه مقصد که مامور اجرای نیابت است انجام ودر موعد مقرر در نیابت به دادگاه یا دادسرای مبداء اعلام وپرونده نیابتی را با اعلام نتیجه عودت بدهد

فرصت جهت حضور در مرجع قضایی ازطریق ابلاغیه به شما اعلام‌می گردد

در این موارد باید در اسرع وقت مراجعه کرد و بهتر است نیابت را تحویل بدهید و‌نیابت جدید اخذ نمائید