خود توقیف کننده ملک، ملک مشاعی رو رو فروخته آیا امکان گرفتن الزام به سند وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۸۲ #08186569

شخصی بابت مهریه املاک فرزند رو توقیف کرده سپس نظر خود توقیف کننده عوض شده و ملک مشاعی رو فروخته آیا به دلیل عدم حضور وی سایر شرکا هم مشمول ضرر و زیان میشوند؟ و اینکه آیا خریدار می تواند الزام به سند بگیرد؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،مستحضر باشید توقیف اموال فرزند جهت مهریه ممکن نیست

با سلام،امکان توقیف ملک فرزندان بابت مهریه نیست.

امکان توقیف اموال فرزند جهت مهریه نیست

سلام.نمیتوان اموال فرزند را در این خصوص توقیف نمود....

با درود نمیتوان اموال فرزند را در خصوص مهریه توقیف نمود.

سلام وقت بخیر
نمیتوان اموال فرزند را در خصوص مهریه توقیف نمود.

سلام وقت بخیر
نمیتوان اموال فرزند را در این خصوص توقیف نمود.