تعدیل تقسیط مهریه

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۸۵ #08135543

سلام روز بخیر بنده در اخرین روزهای سال۹۷دادگاه تعدیل تقسیط مهریه داشتم که قاضی دادگاه رای رادر تاریخ ۱۵/۱۱/۹۸تنظیم نمود وبه بنده ۱۶/۱۱/۹۸ابلاغ شد بنده بعد از اعتراض به رای قاضی دادگاه بدوی تاریخ ۲۱/۱۱/۹۸رای در دادگاه تجدید نظر تنظیم شد ودر تاریخ۲۶/۱۱/۹۸به بنده ابلاغ شد وهیچ تعقیر وتحولی با اعتراض بنده در رای که دادگاه بدوی داده بود روی نداد .اکنون میخواهم بدونم که با وجود هیچ تعقیری در رای صادره از دادگاه تجدید نظر به عنوان رای قطعی اییا قبلیت اجرای حکمم همان تاریخ تنظیم دادگاه بدوی باید صورت بگیرد یا تاریخ تنظیم دادگاه تجدید نظر ؟؟؟
با عرض معذرت تاکید میکنم که حکم قطعی که از طرف دادگاه تجدید نظر به بنده ابلاغ شدهمان رای دادگاه. بدوی میباشد وهیچ تعقیری نداشته.ممنون میشم زود جوابه بنده رو بدید ..سپاسگذارم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از تاریخ قطعیت رای که تاریخ ابلاغ رای دادگاه تجدید نظر است .

سلام تقاضای تعدیل مکررا قابل درخواست است و مبنا قطعیت حکم است که از دادگاه تجدید نظر ارسال گردیده است می باشد !

تاریخ اجرای تقسیط،از تاریخ ابلاغ دادنامه قطعیت یافته است. ضمنا طرفین حق اقامه دعوی مبنی بر تعدیل تقسیط را از جهت افزایش یا کاهش مبلغ اقساط را حسب مورد خواهند داشت.

تا زمانیکه تمکن مالی نداشته باشید میتوانید دادخواست تعدیل به دادگاه ارایه نمایید .

باسلام تاریخ قطعیت حکم از تاریخ ابلاغ رای تجدید نظر به شماست و میتوانید درخواست تعدیل پرداخت مهریه به دادگاه بدهید.

با سلام
هر چند به فرموده شما حکم قطعی گردیده و این امر خللی بر دادخواست تعدیل شما وارد نخواهد کرد و تا زمانیکه تمکن مالی نداشته باشید میتوانید دادخواست تعدیل به دادگاه ارایه نمایید .

با سلام
رایی که از طرف دادگاههای بدوی وتجدید نظر صادر شده صد درصد کارشناسی شده بعد صادر شده پس شما باید طبق همون رای مهریه را پرداخت کنید
ویک سوال ایا شما در دادگاه بر عسر وحرج خود اشاره کرده بودید که من نمی توانم ماهیانه این مقدار را پرداخت کنم ؟