تمام خسارت را من باید بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #07632634

سلام خسته نباشید ساعت ۲ شب وارد خیابان ورود ممنوع شدم از سمت راست خودرو دیگه ای از فرعی(کوچه) که به شکل ۴ راه هستش با سرعت حداقل ۸۰ تا زد بع در عقب سمت شاگرد و لاستیک، حدود ۶ متر جای ترمزش رو زمین هست و ماشین منو ۲ متر از پهلو جا به جا کرد،کاملا من مقصرم که ورود ممنوع رفتم؟ ایشون مقصر نیست؟ تمام خسارت من باید بدم؟ در ضمن حدود ۲ ساعت تماس گرفتیم هیچ ماموری سر صحنه حاضر نشد بهم مدارک دادیم و عکس از صحنه گرفتیم و رفتیم

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما پذیرفته ای که مقصری ومقصر باید جبران تقصیر کند که از طریق بیمه تشکیل پرونده دهید در ظرف زمانی

سلام
شما می توانید تقاضای ارجاع امر به کارشناسی نمایید تا با بررسی تصاویر موجود اقدام به اظهارنظر نمایند و ممکن است ایشان نیز به علت تخلف از سرعت مجاز درصدی مقصر شناخته شوند