چطور میتونم از این خانم و همسرش شکایت کنم که فقط با جریمه نقدی حل نشه و مجازات حبس و شلاق داشته باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۳ #07614570

با سلام
امروز خانمی که سابقا همکار ما بودند و مدتی پیش اخراج شدند به شرکت آمده و مدعی شدند کسی به ایشان گفته من پشت سر او به وی نسبت فساد اخلاقی داده ام و با داد و فریاد در محل کار از بنده هتک حیثیت کرده و همچنین توهین و فحاشی کردن. علاوه بر ان همسر این خانم مامور نیروی انتظامی و مسئول ابلاغ دادسرا هستن و چون من قبلا سابقه استعمال مواد داشتم این اقا از شغلش سواستفاده کرده و امار منو در آورده چطور میتونم از این خانم و همسرش شکایت کنم که فقط با جریمه نقدی حل نشه و مجازات حبس و شلاق داشته باشه یا همسرش به دردسر بیوفته

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوانید علیه هردو شکایت نمایید تعیین میزان مجازات مطابق قانون، با دادگاه است

سلام.اولین موضوع دلیل است.باید برای اثبات ادعای خود دلیلی مانند شهادت شهودو....داشته باشید در غیر این صورت راه به جایی نخواهید برد.تعیین مجازات با نظر دادگاه است

امکان شکایت بر علیه هر دو نفر را دارید ولی تعیین نوع مجازات با قاضی بوده و با تمایل شما قابل تغییر نمی باشد .