زندانی مواد مخدر بخشیده میشود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۵ #07562697

ایا زندانی مواد مخدر که به دلیل مشکل روانی بستری هست باقی مانده حبسش بخشیده میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر تاثیری نخواهد داشت.

معمولا بخشیده نمیشود،مگر تحت شرایط خاص نظیر: وخامت حال زندانی،امید نداشتن به بهبودی و ...

سلام به نظر تاثیری ندارد

هر گاه محکوم‌علیه به بیماری جسمی یا روانی مبتلا باشد و اجرای مجازات موجب تشدید بیماری و یا تاخیر در بهبودی وی شود، قاضی اجرای احکام کیفری با کسب نظر پزشکی قانونی تا زمان بهبودی، اجرای مجازات را به تعویق می‌اندازد. چنانچه در جرائم تعزیری امیدی به بهبودی بیمار نباشد، قاضی اجرای احکام کیفری، پس از احراز بیماری محکوم‌علیه و مانع بودن آن برای اعمال مجازات، با ذکر دلیل، پرونده را برای تبدیل به مجازات مناسب دیگر با در نظر گرفتن نوع بیماری و مجازات به مرجع صادرکننده رای قطعی ارسال می‌کند.

خیر تاثیری نخواهد داشت

باسلام
خیر بخشیده نمیشود ولی دوران بستری از مدت زمان حبس محسوب میشود.

خیر این موضوع تاثیری ندارد.