چگونه از ملاقات پدر با فرزند جلوگیری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۴ #07542292

سلام
بنده در شرف طلاق هستم
شوهرم چند ماهیه از دادن نفقه استنکاف میکنه و نفقه ی بنده و کودک ۱۰ ماهه بنده رو پرداخت نمیکنه
از طرفی حضانت بچه تا ۷ سالگی با بنده است ولی هر جمعه ۲ ساعت حق ملاقات به همسرم دادن
مشکل بنده اینه که فرزندم تو ساعت ملاقات استرس و اضطراب میگیره و شدیدا بی تابی و بی قراری میکنه و به حالت غش نفسش بند میاد!!
میخواستم ببینم راهی هست که بنده با توجه به عدم پرداخت نفقه از طرف همسرم و همینطور شرایط روحی فرزندم و ترک انفاق شوهرم، از ملاقات با فرزند تحت حضانتم جلوگیری کنم؟؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق قانون هریک از ابوین که طفل تحت حضانت او نمی باشد حق ملاقات طفل را دارد و کسی که مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود برای بار اول به جزای نقدی و در صورت تکرار به حداکثرمجازات مذکور محکوم می شود بنابراین قاضی نیز نمی تواند این حق را نادیده بگیرد .در مورد ترک انفاق نیز زوج در صورتی که دارای استطاعت مالی باشد ترک انفاق نماید با شکایت افراد واجب النفقه به مجازات جبس تعزیری محکوم می شود.