با عنوان تدلیس می توانم از ایشان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۴ #07457288

با سلام. بنده یک زمین دیوار کشی شده را سال ۹۷ خریده ام. در فرایند دریافت برق متوجه شدم که دیوار کشی قانونی نیست و فروشنده با ادعای اینکه دیوار کشی قانونی است زمین را به چند برابر قیمت به من فروخته است. حالا قصد شکایت دارم. شکایت مربوط به تدلیس حقوقی است یا کیفری؟ اگر هر دو جنبه باشد از کدام جنبه شکایت کنم؟ ایا برای دریافت پول اضافه پرداخت شده توسط بنده چنین شکایتی توسط دادگاه قابل قبول است؟ ایا باید کارشناس تعیین قیمت ان زمان زمین با دیوار و بی دیوار را بنماید؟ تشکر فراوان

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد

باسلام و درود چنانچه فروشنده با آگاهی به موضوع ،مورد معامله را به شما فروخته باشد،تدلیس ثابت می باشد.

در صورتی که فروشنده با علم به موضوع , مورد معامله را به شما فروخته است تدلیس ثابت است

ضاهرا تدلیس است و هم کیفری وهم حقوقی قابل پیگرد

سلام
موضوع شما باید بررسی شود هر دروغی تدلیس نیست.