مستاجر میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۳ #07434330

یکی از اشنایان منزلی اجاره کرده اند که یک ساختمان نسبتا قدیمی ۴ واحد است که مالک دو واحد را به شخص برای استفاده مسکونی داده و دو واحد را به تولیدی در پایین ساختمان تعدادی مغازه است که فعالن و مال مالک منتها کنار درب ورودی ساختمان در دیگری هست که سرویس بهداشتی مغازه هاست حالا مستاجر که خانه اش در این ساختمان است بابت در دستشویی ذکر شده ناراحت است ایا راهکار قانونی دارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وارادت
بدلیل اینکه این درب قبل از زمان انعقاد قرارداد اجاره بوده است مستاجر میبایستی از ابتدا ملک را اجاره نمیکرد . اکنون درصد موفقیت برای اقدام ایشان و حصول نتیجه بسیار کم است .

سلام
چنانچه باعث ایجاد مزاحمت برای مستاجر شود بله میتواند اقدامات لازم جهت رفع مزاحمت انجام دهد