اثبات رابطه با اماره بعد از ۲ سال امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۹۵ #07386557

سلام
آیا لواط ایقابی بین دو نفر تنها بوسیله فیلم و بعد از دو سال قابل اثبات است ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فیلم در صورتی برای قاضی اهممیت دارد که همراه با ادله دیگر باشد یعنی با شاهد یا اقرار به گونه ای که قاضی را به علم برساند

سلام عجله اثبات جرم لواط به قانون عبارتند از اقرار متهمین و یا شهادت چهار مرد میباشد و در خصوص استناد به فیلم نیز این موضوع بستگی به نظر قاضی دارد و همچنین احتمال محکومیت فردی که اقدام به فیلمبرداری نموده است نیز وجود دارد

سلام و درود
بسته به کیفیت و زاویه ی فیلم ممکن است لواط و یا تفخیذ اثبات شود به شرطی که فیلم باعث اقرار متهمین گردد و الا مجازات رابطه تنها شلاق خواهد بود که با مجازات لواط که اعدام است بسیار تفاوت و فاصله دارد.
موفق باشید.

سلام راه اثبات لواط در قانون ۲ راهه فاعل و مفعول هرکدام چهار مرتبه به این عمل شنیع اقرار نمایند. لازم به ذکر است که دفعات اقرار هر یک تنها در مورد خودش موثر خواهد بود.شهادت دادن چهار مرد که دارای شرایط مورد قبول باشند. شاهدین باید این عمل را مشاهده کرده باشند،البته شکایت هر یک از فاعل و مفعول لازمه اجرای حکم در صورت اثبات هست و فیلم و تصاویر هم میتونه سند و راه اثبات باشه که به نظر قاضی دادگاه بستگی دارد و اسناد نام برده شاید به دلیل تهدید و ارعاب یا شاید موارد دیگر طی ۲ سال مطرح نشده و این موضوع که وقوع جرم هست که اتفاق افتاده نمیتونه دلیل عدم اثبات عمل قبیح باشد البته نظر قاضی دادگاه تو این قضیه مقبوح خیلی مهم و حیاتی میباشد

سلام، بله وقتی که فیلم بیانگر ایجاد رابطه لواط باشد و واضح باشد قطعا برای اثبات جرم لواط دلیل محکمی خواهد بود اینکه عمل کی انجام شده مهم نیست اینکه جرم اتفاق افتاده است مهم است شاید به دلیلی طرف نتوانسته شکایت کند حال قصد شکایت دارد و اتفاقا موجه هم باشد