میتونم که در مورد این خود زنی داشته برم شکایت بکنم که مهریه ندم و طلاقش بدم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۵۳۲ #07241394

با سلام
بنده مرد هستم ساله ۹۶ عقد کردم و یک سال و نیم زندگی کردم و الان ۱ساله که با زنم سوا زندگی میکنیم مهریه داره میگیره نفقه داره میگیره اموالمم توقیف کرده . بنده قبل عقد دستای ایشو ندیده بودم هر دو دست جای رگ زنی با تیغ هستش و هر سریم منو تهدید می‌کرد که رگمو میزنم بنده میتونم که در مورد این خود زنی داشته برم شکایت بکنم که مهریه ندم و طلاقشو بدم؟؟ ممنون میشم کمک کنید که راهش چیه؟؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در هر صورت مهریه قابل مطالبه است

بادرودوسلام درهرشرایطی مهریه یا صداق به زوجه تعلق می گیرد.

باسلام پرداخت مهریه ربطی به خودزنی زوجه نداره مطالبه مهریه عندالمطالبه بر ذمه زوج هست وبایستی توسط زوج پرداخت گردد.

با احترام در هر صورت مهریه به زوجه تعلق می گیرد و باید پرداخت شود

سلام و ادب

اگر بتوانید سلامت روانی ایشان و بیماری روانی ایشان را اثبات کنید که خیلی سخت می باشد شاید بشود در بحث تدلیس ازدواج ورود کرد

اما در خصوص طلاق هر زمان بخواهید با توجه به اینکه مهریه را پرداخت می کنید می توانید دادخواست طلاق بدهید نیاز به دلیلی نمی باشد.

سلام
ازمواردفسخ نکاح نیست ومهریه وحقوق مالی ازجانب زوجه قابل دریافت است.

بعید است از این طریق نتیجه ای خاصل شود.