انتقال سند میتواند انجام شود بخاطر اختلاف متراژ پایان کار جدید و سند فعلی یا باید حتما سند جدید صادر شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #07093328

من قولنامه خرید یک واحد اپارتمان دارم که مالک سند تک برگ جدید دارد ولی گواهی پایان کار ندارد. فقط گواهی وضعیت بنا دارد که در ان نوشته شده باید نقشه تک خطی اصلاح گردد و طبق نقشه اصلاح شده متراژ سند زمین مقداری تغییر داشته است که مالک باید دوباره بره سند بگیره برای زمین و هر کدام از واحدها. سند زمین و واحدهای ساخته شده به اسم خودش بوده که چند واحد را فروخته. من میخواهم وام مسکن بگیرم و گواهی پایان کار نیاز است و طبق گواهی پایان کاری که الان براش صادر بشه متراژ واحد متفاوت از متراژ سند میشود مثلا انباری یا حتی خود واحد ممکن هست تغییر کند

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سند تک برگی مجموعه های آپارتمانی پس از اخذ پایان کار و تفکیک صادر خواهد شد و در این جا ابهام دارد که چگونه بدون اخذ پایان کار سند تک برگی و تفکیکی صادر شده است
در حال چنانچه بین سند و پایان کار مغایرت وجود داشته باشد باید این مغایرت اصلاح و سپس امکان نقل و انتقال آن وجود دارد ولی چنانچه راجع به مغایرت شما ادعایی نداشته باشید سند به همین کیفیتی که وجود دارد نیز امکان انتقال رسمی آن به شما فراهم است

بدون اخذ پایان کار معتبر امکان انتقال سند وجود ندارد .