درخواست جدایی یارانه ممکن هست؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۱۷۲ #07015793

سلام وقت بخیر
خانومی ۵۳ ساله هستم از همسرم بابت ندادن خرجی و یارانه که حق قانونی هست شکایت دارم
ایشون حدود ۱۰ سال است که سرکار نمیرن و حتی کارت یارانه هم دست خودشونه و من حتی رمز اون هم نمیدونم
هر ماه که یارانه ها واریز میشه ایشون ب زور دعوا و تکرار اینکه پول مون و بده نصف حق قانونی من و دخترم و میده
من دختری ۱۵ ساله هم دارم که واقعا نمیتونم ب تنهایی از پس مخارجش بربیام و خودم حدود پنج سالی هم هست که برای مخارج زندگی و خودم به سرکار میروم
میخواستم بدونم میتونم با تهیه یه شکایت نامه محلی و امضا همسایه ها و اقوام و... با رفتن ب کلانتری و پاسگاه محل و تایید کلانتری شکایت نامه رو به پلیس +۱۰ ببرم و یارانه خودم و دخترم و جدا کنم و اینکه من شنیدم چون دخترم زیر ۱۸ هستند یارانش جدا نمیشه ایا درسته؟؟؟
ممنون از لطفتون منتظر جواب هستم یا علی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق فرمانداری اقدام نمایید....

موضوع را از طریق فرمانداری مربوطه پیگیری کنید.

با درود میتوانید از طریق فرمانداری مربوطه اقدام نمایید.

سلام وقت بخیر
میتوانید از طریق فرمانداری مربوطه اقدام نمایید.

برای نفقه و تامین نیازهای بدیهی فرزندتان میتوانید طرح دعوای حقوقی کنید پدر مکلف ب پرداخت هست،برای فک یارانه نیز ب فرمانداری شهرخودتون مراجعه نمایید تا بررسی و اتخاذ تصمیم شود

سلام برای انجام امر باید از طریق فرمانداری مروبطه اقدام نمایید

سلام بله در این خصوص به فرمانداری مربوطه مراجعه نمایید.