وصول سفته بدون تاریخ، چگونه صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #06913422

سلام
سفته ۱۰ میلیون با امضا ولی بدون تاریخ بدون نام من به عنوان طلبکار دارم.
لطفا برای وصول راهنمایی کنید.
تشکر.

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید اقدام به درج نام و تاریخ نموده و نسبت به ان اقدام نمایید

ابتدا از طریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی اظهارنامه ای برای صادرکننده ارسال نمایید تا تاریخی برای وصول سفته اعلام نموده و یا برای وصول آن اقدام نماید در صورت عدم اقدام در تاریخ مقرر در اظهارنامه اطلاعات خود را وارد نموده و سفته را تاریخ بزنید سپس ظرف ۱۰ روز از تاریخ سفته نسبت به تهیه واخواست آن اقدام نموده و دادخواست مطالبه وجه سفته تقدیم شورای حل اختلاف نمایید.

با سلام ووقت بخیر
تاریخ بزنید و از طریق مراجع قضایی واخواست انجام دهید و سپس دادخواست مطالبه وجه خواسته و تامین خواسته دهید .