حکم ورود به منزل چند بار صادر می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۸۷۳ #06598601

برای پدرم که چک برگشتی دارد شکایت کرده و حکم ورود به منزل گرف ته اند می خاهم بپرسم این حکم چند بار صادر میشود و تا چه مدت اعتبار دارد

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمانی که محکوم له درخواست نماید بارها و بارها قابلیت تمدید دارد .

سلام
اصولا اعتبار حکم ۳ماهه یا بیشتر است
محدودیتی در خصوص صدور ان وحود ندارد

سلام
حکم ورود به منزل در ساعات خاصی از شبانه روز قابل اجراست نه ۲۴ ساعته.بلکه از ساعت ۷ صبح تا ۱۱ شب.
مدت حکم نیز محدود است مثلا به مدت یک هفته یا ده روز که بستگی به نظر قاضی دارد.
برای ورود به منزل آدرس منزلی را یقین دارید متهم یا مدیون در آنجا ست به واحد اجرا معرفی میکنید
.مامورین اجرا فقط به همان ادرس که در حکم آمد ه است مراجعه خواهند کرد.مگر آنکه مجددا از قاضی بخواهید حکم ورود به منزل را تغییر دهد.
برای چک برگشتی حکم ورود به منزل صادر نمی شود فقط می توانند حکم جلب بگیرید.

اعتبار حکم جلب در برگه جلب قید میگردد و معمولا یک ماه از تاریخ صدور آن است و در صورت عدم جلب از سوی دادگاه تمدید میگردد.
دفعات ورود به منزل یا مخفیگاه معمولا با نظر قاضی می باشد و در حکم قید میگردد. چنانچه قید نگردد دوبار است. معمولا پس از دو بار اجرای ورود به منزل حکم جلب سیار صادر میگردد.