۱۹ ساله ام مورد تجاوز قرار گرفتم چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۵۷ #06488760

سلام من دختری ۱۹ ساله هستم امشب با دوس پسرم بیرون رفتم برای استراحت به ویلای دوستش رفتیم و سپس به خاطر اختلافات که قبلا داشتیم همدیگر را بوسیدیم و بغل کردیم کمی که گذشت دوس پسرم به زور با من رابطه مقعدی داشت همه بدنم پر از کبودی و اثرات خشونت اش هست او به من گفت در این باب به کسی چیزی نگویم در هر صورت ما ازدواج میکنیم ولی مادرم کبودی ها ما را دید با او تماس گرفت او کلا بهانه آورد مادرم به او گفت که باید به خواستگاری بیاید چندین بار با از آن وقت با من تماس گرفته و مرا متهم می‌کند و می‌گوید با خواست تو بوده تو میخواهی برای من پرونده بسازی و از این قبیل من الان باید چیکار کنم برای شکایت و جرم این عمل چیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا با ارائه دادخواستی به دادگاه کیفری مبنی بر تجاوز به عنف شکایت خود را ثبت و سپس بعد از معاینات پزشکی قانونی و اعلام آن به مراجع قضایی پرونده سیر قانونی خودش را در پیش میگیرد . ولی حتما قبل از شروع شکایت مشاوره حقوقی داشته باشید .

با سلام
در صورتی که زنای به عنف را اثبات نمایید مجازات ایشان اعدام است.

اگر آثار کبودی و خشونت ازبدن شما ازبین رفته است اثبات زنا با عنف مشکل هست .

شکایت خود را در صورتی که ادله اثباتی دارید مطرح نمایید تا به پزشکی قانونی معرفی شوید

با سلام
نسبت به تقدیم شکایت مبنی بر زنای به عنف اقدام فرمایید .