دوستی با زن شوهردار چه حکم قضایی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۴ #06167007

تو برنامه دوستیابی با زن شوهرداری آشنا شدم که با شوهرش بهش خیانت کرده بود و قصد جدایی داشت و تو مدت دوستی ما بهم علاقمند شدیم الان دست ما رو شده اگه شکایت کند حکمش چیه من هیچ رابطه ای با من نداشتم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات رابطه نامشروع میتوان تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری در پی داشته باشد.

مجازات رابطه نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است
ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ شامل دو بخش مختلف است و بخش اول ناظر بر روابط نامشروع و بخش دوم ناظر بر عمل منافی عفت است و در خصوص روابط نامشروع، ارتباط فیزیکی بدنی، شرط نیست.

با سلام
در این روابط اگر بر علیه شما شکایتی شود و رابطه شما اثبات گردد به جرم رابطه نامشروع ۹۹ ضربه شلاق محکوم خواهید شد

در صورت شکایت توسط همسر ایشان باتوجه به پیام های ردو بدل شده به اتهام رابطه نامشروع هر دو محکوم به ۹۹ ضربه شلاق خواهید شد .

صرف دوستی با جنس مخالف اعم از مجرد یا متاهل جرم نیست ولی با توجه به موضوع و نحوه بیان توضیحات در صورت شکایت به اتهام رابطه نامشروع دون زنا هر دو محکوم به ۹۹ ضربه شلاق خواهید شد .