واگذاری حق محکوم له در اجرای احکام ممکن است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۰۹ #06038446

با سلام . بنده پرونده ای در اجرای احکام مدنی دارم که باید مبلغی بابت اجرت المثل ایام تصرف خودرو به اینجانب پرداخت شود و بنده تقریبا یه مقدار از کارهاشو حضوری پیگیری کردم منتها چون دادگاه شهر دیگه ای هست پسرم در حال حاضر در ان شهر هست و امروز ابلاغیه پیگیری عملیات اجرایی برای بنده امده است و پلاک خودرو را نیز به نام پسرم منتقل نموده ام. حال سوالم این است ایا میتوان پیگیری عملیات اجرایی را که امروز ابلاغیه امده به پسرم واگذار کنم که ایشون پیگیری کند و مبلغ محکوم به را دریافت نماید؟ یعنی کلا مبلغ محکوم به را به پسرم واگذارم کنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. چون شرایط حضور در آن شهر ظرف ۵ روز را ندارم. اگر نروم مشکلی پیش می اید؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر به وکیل دادگستری وکالت دهید

خیر به وکیل دادگستری وکالت دهید یا شخصا پیگیری نمایید.

با احترام شخصا و یا توسط وکیل دادگستری باید پیگیری نمایید

درود، خیر یا باید حضورا پیگیری نمائید یا وکیل دادگستری اختیار کنید

سلام
خیر وکیل دادگستری نیاز است

با سلام خیر،شخصا و یا توسط وکیل دادگستری باید پیگیری نمایید

با سلام می باید خود شخصا مراجعه کنید و یا اینکه به وکیل دادگستری وکالت دهید