آیا من میتوانم طی یک دادخواست خلع ید واحدهای آپارتمانی را از دادگاه تقاضا کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۷۲ #05950218

ضمن عرض سلام و وقت بخیر
بنده ملکی دارم که بصورت مشاع بوده و با دو نفر دیگر شریک هستم. این ملک در چند طبقه ساخته شده و شامل چندین واحد آپارتمان است. اما تاکنون افراز نشده و پایانکار ندارد. تعدادی از این واحدها با رضایت شرکا و در جهت تامین هزینه های ساخت، پیش فروش شده اما مابقی هنوز فروخته نشده اند. اکنون دو شریک دیگر بدون اجازه من، خودشان واحدهای آپارتمانی فروخته نشده را بصورت اجاره به اشخاص ثالث واگذار میکنند و حق مالکانه بنده را هم نمیدهند. آیا من میتوانم طی یک دادخواست خلع ید واحدهای آپارتمانی را از دادگاه تقاضا کنم؟ یا باید برای هر کدام از واحدها مجزا دادخواست خلع ید بدهم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اینکه فرمودید برای هیچکدام از واحدها سندی گرفته نشده است بنابراین طبق اسناد زمین و مشارکت در ساخت تمامی شرکا در تمامی واحدها به نسبت سهم خود شریک مال محسوب می شوند و تمامی واحدها به منزله اجزای یک مال مشاع در نظر گرفته می شود که هر گونه بهره برداری از آن نیاز به توافق کلیه شرکا دارد. با درخواست خلع ید از مال مشاع تمام ساختمان تخلیه خواهد شد و اجازه استفاده به احد شرکا داده نخواهد شد حتی شما تا اینکه موضوع را از طریق مصالحه و یا مراجعه به محاکم قضایی برطرف نمایید.

سلام وقت بخیر
باتوجه به اینکه سند مالکیت در اختیار ندارید لذا نمیتوانید در خصوص خلع ید اقدام نمایید.

سلام
شما مکان اامه دعوای خلع ید ندارید زیرا این امر نیازمند وجود اصل سند مالکیت می باشد
شما می توانید با ارائه مدارک ذی حقی خود، علیه ایشان اقدام به طرح دعوای انتقال مال غیر نمایید
علیه مستاجر هم دعوای اعلام بطلان اجاره نامه به علت فضولی بودن آن را طرح کنید

درود
خلع ید سند رسمی لازم دارد و دادخواست مستقل.

دادخواست های جداگانه ای می بایست طرح نمایید

با سلام
در صورت داشتن سند رسمی میتوانید به صورت جداگانه برای هر واحد طرح دعوای خلع ید کنید.

با سلام
درصورت داشتن سند رسمی میتوانید دعوای خلع ید مطرح نمائید.
و هر کدام از واحدها نیازمند طرح دعوای مجزا هستند.