ممکنه اتهام جعل بهم زده شود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۷۸ #05933608

درود.شخصی واسه من سفته ایی اورد بابت یه طلبی که به قول خودش با شریکش با هم امضا زدن البته دوست من پشت سفته رو امضا زده حالا به نفر اصلی که زنگ میزنم بم میگه نمیدم برو هرکاری خواستی بکن و بعدم گفت که روی سفته نه دستخط مال منه نه امضا و اگه شکایتمو کنی مدعی جعل میشم و ازت شکایت میکنم که بت سفته ایی ندادم....من فقط از امضا و انکشت اون اشنا که پشت سفته زده مطمعنم.الان بلاتکلیف موندم چکار کنم شکایت کنم میترسم الکی الکی. اتهام جرم جعل بزنه بهم و اگه بیخیال شم که پولم رفته.چوب اعتماد این اشنا رو خوردم .چکار میتونم بکنم ؟

مشاوره حقوقی جعل
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه سفته تنظیم نمایید

جعل می بایست اثبات شود، شما سفته ها را واخواست و اقدام نمایید.

با سلام
دعوای مطالبه وجاهرا علیه هر دو نفر یعنی صادر کننده و ضامن مطرح نمایید.

باسلام سفته را واخواست و سپس دادخواست الزام به مطالبه وجه سفته دهید
ایشان باید ادعای خود را ثابت کند

می توانید دادخواست مطالبه وجه سفته مطرح نمایید.

سلام می توانید دادخواست مطالبه وجه سفته مطرح نمایید.

باسلام
دادخواست مطالبه وجه به طرفیت هر دو نفر مطرح کنید