من در راستای احقاق حق چه کاری میتوانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۵ #05923011

سلام.بنده کارشناس بخش Ercp اندوسکوپی هستم.در معرض اشعه قرار دارم.طبق قوانین حق اشعه به پرستار و جراح تعلق میگیرد.طبق دستورالعمل سال ۹۶ که دانشگاهها بر ان استناد میکنند به کارشناس بیهوشی تعلق نمیگیرد.اما طبق دستورالعمل سال ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ به کارشناس بیهوشی تعلق میگیرد.این دستور العمل از طرف سازمان انرژی اتمی تعیین میشود و وزارت بهداشت ان را برای دانشگاهها ارسال میکند.اما دستورالعمل سال ۹۸ و ۴۰۰ هنوز برای دانشگاه نیامده است.پیگیریهای لازم طبق سلسله مراتب مسئولین انجام شده است

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.درخواست ابطال از طریق دیوان عدالت اداری ممکن می باشد ....

باسلام و درود از طریق دیوان عدالت اداری امکان ابطال وجود دارد.

سلام نیازی به ابطال نیست باید از سازمان انرژی اتمی پیگیری کنید که دستور العمل ابلاغ و اجرا نشده

با سلام
در دیوان عدالت اداری امکان ابطال وجود دارد

درخواست ابطال از طریق دیوان عدالت اداری ممکن می باشد .

با درود امکان ابطال در دیوان عدالت اداری وجود دارد.

احتمال اخذ نتیجه از طریق دیوان عدالت اداری با درخواست ابطال دستورالعمل ۱۳۹۶ وجود دارد .