کرایه ندادن مستاجر رو چطور باید پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۰ #05751615

سلام
من به مستاجر دارم که ۶-۷ ماهه که کرایه نمیده و هر چقدرم باهاش راه میام کلا انگار دوست نداره کرایه بده ازونجایی که منم رو‌ اون پول حساب کردم تصمیم گرفتم
یکی دیگه رو بیارم بجاش ولی نمیدونم چطوری این اقا رو باید بندازم بیرون؟ مراحل قانونی داره؟ چون ۶ ماه دیگه از قرارداد مونده!

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اول یک اظهارنامه ثبت کنید با موضوع تادیه اجاره معوقه با احتساب خسارات یک موعد براش بذارید ان موعد که تموم شد یک دادخواست در همین خصوص ثبت کنید بعد از قطعی شدنن رای در صورت امتناع مجدد ایشان دادخواست استنکاف از رای قضایی و فسخ بدهید

اگر قرارداد کتبی دارید به دفتر خدمات قضایی بروید تا شورای حل اختلاف به درخواست تخلیه شما رسیدگی کند در ضمن لازم نیست که همیشه شرط فسخ تصریح شود بلکه همین که تخلف از شرط عرفی پرداخت ماهانه اجاره بها کرده، برای اعمال حق فسخ کافیست
ضمنا از زمان دادخواست تا ابلاغ زمان جلسه معمولا حدود یک ماه طول می کشد، رسیدگی در شوراهای حل اختلاف با سرعت بیشتری از دادگاه اتفاق می افتد و هزینه دادرسی حقوقی نیز نصف دادگاه است

سلام
اگر بخواهید دادخواست بدهید ممکن است بیشتر از ۶ ماه طول بکشد پس می توانید تا اتمام قرارداد صبر کنید.

با سلام در صورت داشتن حق فسخ به علت عدم پرداخت اجاره بها میتوانید دادخواست فسخ قرارداد و مطالبه اجاره بها را مطرح کنید

با سلام..
در اینخصوص در صورتیکه در قرارداد اجاره نامه، حق فسخ پیش بینی شده باشد، می توانیداز طریق ارسال اظهارنامه مراتب فسخ را به مستاجر اعلام و سپس دادخواست تایید فسخ در دادگاه مطرح کنید.. در غیراینصورت از بابت مانده اجاره بها می توانید از مبلغ ودیعه وی کسر نمایید.
موفق باشید..

اگر در قرارداد شرایط فسخ فراهم است اول به مستاجر اظهارنامه فسخ ارسال کنید سپس دادخواست تایید فسخ طرح کنید

درود
عقد اجاره لازم است تا پیش از اتمام اگر به این علت حق فسخ نداشته باشید نمی توانید مستاجر را بیرون کنید لیکن در آخر می توانید با طرح دعوی از مبلغ ودیعه توقیف کنید.