میتونم با توجه به اینکه وثیقه گذاشتم وشرایط کرونا به زندان نروم ودرخواست مرخصی بدهم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۵ #05735781

با سلام
در دعوای چکی محکوم شدم پرونده اجراییه صادر شد و بنده
بعد از مهلت یکماهه جلب وزندانی نمودند که با دادخواست اعسار به تقسیط و وثیقه ازاد هستم
اما به علت عدم حضور شاهدان اعسارم رد شد...
یا دوباره برای اینکه جلب نشوم اعسار بدم وبا اعسار دادن مجدد بازداشت متوقف میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مجدد اقدام به دادخواست اعسارنمایید.

با سلام
خیر دعوی اعسار شما مانع از صدور حکم جلب به دلیل خارج از مهلت بودن نمی شود

مجددا دادخواست اعسار دهید

با درود امکان طرح اعسار مجدد وجود دارد.

با سلام، شما اعسار را مجدد مطرح کنید ولی خود را معرفی نمایید

نمیتوانید دوباره دادخواست اعسار بدهید و بهتر از محکوم به را پرداخت کنید تا حکم جلب صادر نشود.

ضمن معرفی مجددا دادخواست اعسار بدهید