سوال بنده این است که نوشتن بند جدید در قرارداد توسط غیر با هماهنگی مجری طبق قانون چگونه است و ایشان می‌تواند خسارت ندهد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۹۰ #05618174

سلام
بنده قرارداد ساخت کابینت با یکنفر بستم و قرار بود ۳۰ روز کاری، کابینت را تحویل دهد، در ابتدا خسارت دیرکرد ننوشتیم، اما بعد از ۴۵ روز تاخیر با خانمشان (که همواره باهم در دفتر بودند) توافق شد که خسارت دیرکرد نوشته شود و ایشان پس از هماهنگی تلفنی با شوهرشان ( کابینت ساز) در قرارداد این بند را اضافه کردند
حال پس از گذشت ۳۰ روز پس از توافق ثانوی، کابینت ساز مدعی شده که منشی (خانمشان) دیرکرد رو نوشته و حاضر به پرداخت خسارت دیرکرد نیست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شخصی که امضا کرده مسؤل است ....

سلام وقت بخیر
باید بتوانید اثبات نمایید که ایشان مسئول پرداخت میباشند.

سلام
شما باید اثبات نمایید که ایشان مسئولیت پرداخت خسارت را عهده دار شده اند و نمی توانید به امضا خانم استنادکنید

با سلام
کسی که امضا کرده مسئول است

با سلام اگر امضای شخص طرف مقابل نباشد مشکل است.

با درود آنکه امضا کرده مسؤل است

باسلام
اگر همسرشان امضا کرده باشد سمتی ندارد