فرق داخواست طلاق از سوی مرد با زن در چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۷۶۷ #05593581

اگر مرد دادخواست طلاق بدهد چه فرقی با دادخواست از سمت زن دارد؟ منظورم اینه که از لحاظ حق و حقوق و چیزهایی که به زن تعلق میگیرد فرق میکند،مثلا از سمت مرد باشد همچنان حق اعسار هست یا خیر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پاسخ همکار گرامی سرکار خانم احمدی کامل و مکفی است.

سلام، زوج می‌تواند هر وقت اراده کرد زوجه را طلاق بدهد ولیکن بایستی تمامی حق و حقوق زوجه را مطابق با قانون بپردازد ولی زوجه در مواردی خاص می‌تواند تقاضای طلاق از زوج را نماید که در دفترچه و سند ازدواج دقیقا موارد ثبت شده است

دادگاه ضمن رای خود با توجه به شروط ضمن عقد و مندرجات سند ازدواج، تکلیف جهیزیه، مهریه و نفقه زوجه، اطفال و حمل را معین و همچنین اجرت‌المثل ایام زوجیت طرفین مطابق تبصره ماده (۳۳۶) قانون مدنی تعیین و در مورد چگونگی حضانت و نگهداری اطفال و نحوه پرداخت هزینه‌های حضانت و نگهداری تصمیم مقتضی اتخاذ می‌کند. همچنین دادگاه باید با توجه به وابستگی عاطفی و مصلحت طفل، ترتیب، زمان و مکان ملاقات وی با پدر و مادر و سایر بستگان را تعیین کند. ثبت طلاق موکول به تادیه حقوق مالی زوجه است. طلاق درصورت رضایت زوجه یا صدور حکم قطعی دایر بر اعسار زوج یا تقسیط محکوم به نیز ثبت می‌شود.

سلام و درود
اجرت المثل به زنی که ناشزه باشد و درخواست طلاق کند تعلق نمیگیزد و به جای آن نحله پرداخت میشود.
در مورد شرط تنصیف دارایی زوج نیز در صورت درخواست طلاق این شرط اجرا نمیشود با جمع شرلیط دیگرآن،
البته موارد مذکور در طلاق خیلی اهمیت ندارند و مهمترین حق زوجه همواره و غالبا مهریه است که با هیچ اقدامی زایل و ساقط نمیشود.
یک سری تشریفات هم در طلاق از ناحیه زوج حذف میگردد مثل مشاوره...
موفق باشید.

سلام
تفاوتی در ارائه دادخواست توسط زوج و یا زوجه وجود ندارد

با سلام
قانونا طلاق حق مرد است و برای این امر نیاز به دلیل ندارد ولی من باید تکلیف پرداخت حق و حقوق مالی زن از جمله مهریه، نفقه و اجرت المثل را مشخص نماید که در صورت عدم توان مالی حتی زمانی که درخواست طلاق از جانب مرد باشد اقساط تعیین می شود و مورد دیگر اینکه چنانچه مرد شرط تنصیف دارایی (نصف شدن اموال) را امضا کرده باشد با در خواست طلاق از جانب ایشان در صورتی که دلیل طلاق سوء رفتار زن نباشد تا نصف اموالی که بعد از ازدواج به دست آورده است به همسر ایشان می رسد اما در طلاق از طرف زن چنانچه زوجه هیچکدام از شروط ۱۲گانه ضمن عقد را دارا نباشد باید برای طلاق خلق اقدام کند که در این نوع طلاق باید مالی به زوج ببخشد و غالبا این مال مهریه است. در پایان باید عرض شود در هر مورد که زوج محکوم به پرداخت شود می تواند با اثبات عدم توان مالی به صورت اقساط حق و حقوق زوجه را پرداخت نماید.

سلام. هیچ فرقی ندارد. دادخواست اعسارهم میشه داد در هر دومورد.. چون طلاق حق مرده.بنابراین همیشه از طرف او درخواست میشه، اما قانون در مواردی این حق رو به زن هم داده درخواست طلاق بده، بنابراین فقط رف درخو است دهندش فرق میکنه وگرنه در حق و حقوق مشابهن