آیا این دونفر مجازات میشوند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۴ #05425600

سلام من یک زن متاهل هستم که یه بچه ۷ساله دارم حدود یک سال ونیم پیش دو نفر بهم تجاوز کردند که یکیشونو می شناختم و من شکایت کردم پزشک قانونی رفتم و....الان حدود یک سال و نیم میگذره و پرونده هنوز تو بر رسیه و به سرانجام نرسیده اون دو نفرم که همش میگن که اینکار و انجام ندادن من تو تماسی که داشتم با یکی از اونا که برای رضایت تماس گرفته بود صداشو ضبط کردم که میگفت تقصیر فلانی بود و اون تو رو به زور برد و کتکت زد و بهت تجاوز کرد میخوام بدونم میتونم از اون صدا به عنوان مدرک استفاده کنم و ببرم دادگاه؟ ایا اخر پرونده این دو نفر مجازات میشن؟چرا پروندم انقدر طول کشیده ؟ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
جرم ارتکابی از سوی دونفر، زنای به عنف بوده و یک جرم حدی هست و باید با اقرار یا شهادت ثابت بشه و در غیر این دو حالت جرم ثابت نمیشه.صدای ضبط شده دلیل نیست و اماره هست و در کنار سایر ادله میتونه راهگشا باشه ولی به تنهایی خیر.بنظر من امکان اثبات زنای به عنف در مورد شما عملا امکان پذیر نیست.
موفق باشید

با درود صدا اماره است می‌توان بدان استناد کرد لکن مطابق آنچه در سوال آمده است امکان اثبات دشوار است

درود .صدا به عنوان اماره میتواند به قاضی برای کشف حقیقت کمک کند .ان را به دادگاه ارایه نمایید

سلام صدا به عنوان اماره وقرینه در کنار سایر ادله می‌تواند مورد استناد قرار گیرد .....

با سلام فایل صوتی تهیه و الصاق پرونده کنید . پروندهای مشابه روند رسیدگی طولانی است

باسلام واحترام صدای ضبط شده به عنوان اماره قضایی بوده وبه علم قاضی کمک میکند

بله میتوانید از صدای ضبط شده در جهت روشن شدن واقعیات استفاده کنید که به عنوان امارات در کنار دلایل دیگر منجر به نتیجه خواهد شد.