دیه شکستن دستم را چگونه بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۷ #05416265

با همکارم یک درگیری فیزیکی داشتم و او من را روی زمین پرت کرد و در اثر برخورد دستم مو برداشت. فیلم درگیریمان هم موجود است.
برای دریافت دیه باید چه کار کنم؟ پلیس بروم یا دادسرا؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مثلا محسنی و دفتر خدمات قضایی شکایت خود را به ثبت برسانید

سلام شکایت را از طریق دفاتر قضایی ثبت نمایید ویا مستقیما به کلانتری مراجعه نمایید تا شکواییه شما را طی گزارشی به دادسرا ارجاع نمایند .در متن شکواییه ارجاع به پزشکی قانونی را نیز بخواهید

درود:توسط نیروی انتظامی صورت جلسه تنظیم ،بانامه کلانتری به پزشکی قانونی مراجعه میزان درصد همچنین طول درمان را مشخص ،سپس به دادگاه کیفری ارجاع دهید.

با احترام از طریق نامه کلانتری باید پزشک قانونی مراجعه و سپس شکایت خود را مطرح کنید مقدار دیه هم توسط پس از صدور حکم قطعی توسط اجرا احکام مشخص می شود

سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید
مقدار دیه هم از طریق نامه پزشکی قانونی در مرحله اجرای احکام محاسبه میشود

با سلام با ارائه گزارش نیروی انتظامی به پزشکی قانونی مراجعه و ضمن ارائه برگه پزشکی قانونی و و دیگر اسناد به دادسرا ارجاع می شوید

از رسیق دفتر خدات قضایی شکایت خود را ثبت کنید