اولین مرحله ی فرایند طلاق ثبت دادخواست است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۳ #05375531

با سلام
اگر بلی، چه جاهایی میتونم طرح دادخواست انجام بدم؟ دلیل طلاق هم سه تا مورده:
عسر و حرج
اعتیاد
زن دوم
چگونه میتوانم این موارد رو اثبات کنم؟
ایا فرد موردنظر میتواند دادخواست رو نادیده بگیره و پشت گوش بندازه و با تاخیر حاضر بشه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا مشاوره و بعد دادخواست طلاق از طریق دفاتر خدمات قضایی

از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید دادخواست خویش را به ثبت برسانید

میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دادخواست نمایید.

با درود میتوانید دادخواست خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

با سلام
جهت ثبت و دادخواست عدم امکان سازش بایستی از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید
در دو مورد اثبات امر با شما خواهد بود چه عسر و حرج و ازدواج دوم بدون اذن همسر اول .
اما در مورد اعتیاد که با معرفی به پزشکی قانونی انجام میگیرد و در صورت مثبت بودن و نیز عدم تمایل شخص به ترک اعتیاد ، دادگاه برای صدور حکم طلاق به نفع شما اقدام خواهد نمود .

با سلام
مرحله اول برای اقدام، ثبت نام در سامانه ثنا و ثبت دادخواست طلاق میباشد.
موضوع اعتیاد و اختیار کردن همسر دوم هر دو در شروط دوازده گانه سند ازدواج قید شده و اثبات آنها برای گرفتن حکم طلاق راحت و عملی است.بنظر بنده اثبات همین دو مورد برای اثبات عسر و حرج شما در زندگی مشترک کفایت میکند.عاقبت بخیر باشید.

با سلام
اولین مرحله ی فرایند در خواست طلاق ثبت دادخواست در دفتر خدمات الکترونیک قضایی هست.
اثبات عسر و حرج معمولا کار سختی هست.
اثبات داشتن زن دوم بدون اجازه شما ( زن اول ) راحت تره.
روال دادرسی حتی در صورت غیبت طرف مقابل هم انجام میشه و اینکه نهایتا حکم غیابی صادر میشه و ...