ایا اجرا گذاشتن مهریه همزمان از دو نهاد اداره ثبت و دادگاه، قانونی و امکان پذیره؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۳۲ #05271483

سلام. ایا زوجه میتونه همزمان برای دریافت مهریه ش هم از طریق اداره ثبت اقدام کنه و ماهی یک سوم از حقوق زوج بگیره و همزمان در آن واحد توی دادگاه هم برای دریافت مهریه ش اقدام کنه و مثلا ۶ ماهی یه سکه هم بگیره؟
یا اینکه اگر بخواد پرونده مهریه ش رو ببره دادگاه و اونجا برای گرفتن سکه هاش اقدام کنه بایستی اول پرونده اداره ثبت رو مختومه کنه؟ یعنی حقوق مرد ازاد شه بعد بره تو دادگاه واونجا قاضی مثلا تعیین کنه که چند ماهی یه سکه بگیره و چند تا هم پیش پرداخت.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا از طریق اداره اجرای ثبت اقدام میگردد.

با سلام ابتدا پرونده ثبتی بسته و سپس در دادگاه اقدام خواهد شد.

باسلام
بدوا از طریق اجرای ثبت اقدام میشود و در صورتی که زوج اموالی نداشته باشد زوجه می تواند از طریق دادگاه برای مطالبه مهریه اقدام کند

با درود ابتدا از طریق اجرا ثبت ممکن است سپس از طریق دادگاه رسیدگی صورت میگیرد

باسلام، ابتدا از طریق اجرای ثبت

ابتدا در واحد اجرای ثبت و سپس در دادگاه خانواده مطرح میگردد

سلام و عرض ادب
اگر از اموالی که رسما به نام زوج هستند اطمینان دارید ابتدا از طریق ثبت اقدام نمایید. در غیر اینصورت از دادگاه پیگیر پرونده باشید