با وجود اینکه پدر هیچ گونه ماترکی از خود بجا نگذاشته است بدهی های احتمالی پدر برعهده فرزندان است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۷۴۰ #04690623

سلام، آیا با فوت پدر درصورتی که هیچ گونه ماترکی از خود بجا نگذاشته باشد حتی در حد هزار تومن بازم باید اعلام قبول ترکه یا ردترکه را به دادگاه اطلاع دهیم؟ اگر به دادگاه ردترکه را اطلاع ندهیم با وجود اینکه پدر هیچ گونه ماترکی از خود بجا نگذاشته است بدهی های احتمالی پدر برعهده فرزندان است یا خیر؟؟؟

مشاوره حقوقی ارث
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر یک از وراث متوفی تا میزان ترکه مسول پرداخت بدهی میباشند

اولا بهتر است به خاطر آثار حقوقی زودتر نسبت به اعلام قبول یا رد ترکه اقدام کنید، ثانیا در هر صورت وراث مسئول مطالبات بیش از میزان ماترک نیستند

این سوال رو قبلا پاسخ دادم ولی دوباره عرض می کنم درصورت بدهی وراث ملزم به پرداخت هستند ولی می توانند دادخواست ردترکه بدهندتا نسبت به سهماشان مسئول باشند

با سلام
وراث متوفی تا میزان ترکه مسول پرداخت بدهی میباشند

درصورتیکه ماترکی از پدرتان باقی نمانده از نظر قانونی مسئولیتی ندارید ولی ازنظر شرعی و اخلاقی مسئول هستید

با سلام
نیازی به رد ترکه نیست
ورثه هیچ مسئولیتی برای پرداخت دیون متوفی از اموال خودشان ندارند .
دیون پدرتان غیر قابل وصول می شود

با سلام واحترام اگر به صورت کامل ترکه را قبول کنید در صورت عدم کفاف بله مسئول می باشید در غیر اینصورت فقط نسبت به دارایی که متوفی دارد مسئول هستید تا از ترکه پرداخت کنید و نسبت به مابقی دیون مسئول نیستید موفق و پیروز باشید با احترام