همچین سفته ای رو ندیدم که حالا اینا ادعا میکنن، به نظر شما چکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸۱ #04586910

سلام من با شوهرم اختلاف داریم و نزدیک ۱ سال است که کار به دادگاه کشید شد شوهرم از هر راهی استفاده کرد که مهریه شو نپرداز ولی موفق نشد، در اقدامی برادر شوهرم یک سفته را با امضاء و اثر انگشتم جعل نمود به مبلغ ۶۰ میلیون تومان که منو تحت فشار قرار بدن برای گذشتن از مهریه ما توی دادگاه هم حاظر شدیم و من ادعای جعلی بودن کردم و قرار شد اثر انگشت بره به انگشت نگاری، برادر شوهرم به صراحت گف ببرید انگشت نگاری. من اصلا همچین سفته ای رو ندیدم که حالا اینا ادعا میکنن. به نظر شما چکار کنم؟
آیا توی انگشت نگاری پارتی بازی هم میکنن؟ چون برادر شوهر آشنا توی آگاهی هم دار

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جعلی بودن توسط کارشناس مشخص خواهد شد

میتوانید در صورت عدم تایید کارشناس مبنی بر جعلی بودن سفته به ان اعتراض نمایید تا به هییت سه نفره ارجاع شود

چنانچه مطمئن به عدم امضاء و انگشت سفته هستید جای نگرانی نیست و نمیتوانن ثابت کنن و حق اعتراض را نیز دارید.

با سلام اگر امضا و اثر انگشت شما نباشد نگران نباشید در ضمن حق اعتراض هم دارید

سلام.انگشت نگاری وظیفه کارشناس رسمی دادگستری است.نگران نباشید اگرامضاجعل باشه.

سلام
از طریق کارشناسی مراتب احراز خواهد اگر مطئنن هستید سفته را امضا نکردید اصلا نگران نباشید